Kassesystem til restaurant

RESTUARATION

Restuarant, café eller bar.

Restuarant

Café

Bar

Madbod

LAD OS HJÆLPE DIG!


DANOPOS komplet kasseløsning til restaurant, bar, eller café med bordstyring, lette funktioner og automatisk bogføring af salg med www.saldi.dk

Komplet kassesystem til dine behov


Med DANOPOS kassesystem får du et kassesystem skræddersyet til din restaurant, café eller bar. 

Med den smarte og enkle hovedskærm er du hurtig igang, som sikre en effektiv og hurtig betjening, du har endda mulighed for at benytte dig af at kassesystem også fungere på Ipads, som din tjener kan tage med ned til bordet, og tage imod bestillinger, dette spare både tid, mindsker fejl og giver hurtigere besked til køkkenet.


Bordstyring gør det let

Med vores bordstyring har du et samlet overblik, og mulighed for at flytte regningen med bordet, hvis dine gæster skulle vælge at skifte bord. Hvis gæsterne ønsker at betale hver for sig, er der også mulighed for at splitte regningen, så hver gæst får deres egen bon.


Hvad sælger bedst?

Du kan nemt følge dine salgstal reel live, eller henover en længere periode, så kan du se hvilke menuer der sælger bedst, og derved tilpasse dit menukort eller tilbud efter dette. 


Automatisk bogføring

DANOPOS kassesystem kommer med et integeret regnskabsprogram Saldi.dk, Det betyder at dit salg automatisk bliver bogført. Det giver dig mere tid til at koncentrere dig om dine kunder, uden at gå på kompromis med kontrollen med virksomhedens økonomi. 


DANOPOS kassesystem


DANOPOS komplet kasseløsning til små og store virksomheder. Simpel og overskuelig hovedskærm.

01. Hovedskærm


Simpel og overskuelig hovedskærm, med mulighed for at tilføje, og redigere i knapperne, så de passer til dine behov. 

DANOPOS komplet kasseløsning kommer med bordstyrings funktion, så man let kan følge gæsten og regningen samtidig med at have det fulde overblik.

02. Bordstyring


Et let grafisk overblik over bordfordelingen.